Datum: 29 september 2024
Tijd: 12-16 uur

Kom zondag 29 september naar Het Rond en geniet van optredens van de populaire girlbands Unity, Joy! en Infinity.

Joy! Girlband
De naam zegt het al: vreugde! Dat is ook echt wat deze 3 meiden uitstralen. JOY! is 1 van de 4 finalisten van het Junior Songfestival van 2023. Samen met de andere 3 acts hebben ze o.a. live opgetreden in AHOY. Ze behaalden hiermee een prachtige 2e plaats, waar Sep & Jasmijn de winnaars werden. Een resultaat waar ze megatrots op zijn!

Ceder
Met 9 jaar begon Ceder met zingen en nog geen jaar later stond ze al in de live TV finaleshow van het programma Jij & Ik voor Warchild. Ceder had de smaak te pakken en het jaar daarna deed ze auditie op 11-jarige leeftijd voor The Voice Kids. En met succes! Ze kwam door de voorselectie en kon haar enthousiasme voor dans en zang goed laten zien tijdens de blind auditions. En niet onverdienstelijk want alle 4 de juryleden draaiden met hun stoel. Met lovend jurycommentaar “alsof ze het al miljoen jaren deed” en “een echt podiumbeest” koos ze uiteindelijk voor team Marco Borsato. Momenteel werkt ze druk aan haar eigen songs. En goed nieuws, want binnenkort lanceert ze haar eigen single en videoclip. In 2024 begint Ceder met het schrijven van haar eigen songs. De “Laatste Trein” is de eerste single die hiervan is uitgekomen. “Laatste Trein” heeft in de Kids Top 20 gestaan en is heel goed ontvangen door de fans. De tweede release is realiteit en is begin September uitgekomen.

Unity Girlband
UNITY is De Nederlandse meidengroep van dit moment. Niemand minder dan Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos zijn de bandleden van UNITY. Op 26 september 2020 waren zij de winnaars van het Junior Songfestival. Omdat de groep won mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2020. Zij werden met het liedje ‘Best Friends’ vierde van de twaalf deelnemers met 132 punten, slechts één punt minder dan Spanje, dat als derde eindigde. Dat we nog veel van deze dames gaan horen zal absoluut een feit zijn en nu staat Houten op de planning.